Hur jag använder Dr Sannas Hälso Såpa / Hälsotvål

• Utmärkt tvål för huden på både för händer, ansiktet och kroppen.

• Perfekt till fotbad, mjukgör och återfettar huden.

• Tar rensande bad: 2 dl Hälsosåpa i badkaret och ligger sen kvar 30min-2 timmar. Renar hud, mjukar muskler och leder vilket ger vackrare hud. Dricker mycket vatten efter badet. Gör en detox-kur vid tillfälle med 3 bad per vecka i 3 veckor.

• Använder som en tvål för att rensa sår och bandagera för natten. Traditionell Folkmedicin rekommenderade såpan för snabbare sårläkning.

• Smörjer in på hårbotten och låt sitta en längre stund. Erfarenhet visat att det kan motverka mjäll, skorv på hårbotten och löss.

• Smörjer direkt på insektsbett och småsår och låt vara kvar en längre stund.

• Rengör allt läder. Använd mycket då såpan tillför fukt och lädret bevaras längre.

Jag har alltid med mig en liten 100 ml flaska i handväskan och det är den enda tvål jag använder, vilket är mer hygieniskt.

Jag använder alltid enligt eget omdöme och utifrån min huds reaktioner. Jag smörjer även in huden efter bad och dusch med såpan med min Body Lotion.

Obs! Var försiktig runt ögonen för det svider om man får in lite, så skölj av med rikligt med vatten.

Dr Sannas Hälso Såpa finns i 1 liter och 250ml förpackning

Jag har även provat:
• Jag tar invärtes 10-20 droppar av Dr Sannas Hälsosåpa i ett glas medelvarmt vatten 2-3 ggr per dag vid behov. Mångas erfarenhet visar att det är mycket effektivt för att motverka förkylning och få snabbare återhämtning, och fungerar fint även att gurgla med mot munsår etc. Endast rapportering från användare.

Jag upptäckte denna tvåls hälsoeffekter 2012 och har utforskat det på egen hand samt fått erfarenhet från tusentals nöjda användare. Många har rapporterat att de blivit av med acne, klåda, eksem, dermatit, psoriasis och andra hudproblem. Det finns ingen vetenskaplig dokumentation ännu, utan det som beskrivs är eget resultat och beprövad erfarenhet från massor av användare som mejlat om det.

OBS! Det finns ingen vetenskaplig dokumentation på Dr Sannas Hälsosåpa ännu, enbart erfarenhetsmässig rapportering. Allt användning sker på eget ansvar.