Nöjda användare!

Det finns tiotusentals nöjda användare av Dr Sannas Hälsotvål över hela landet och här är några erfarenheter. Människor skriver till mig och berättar att de fått hjälp av hälsosåpabad och även genom att applicera Dr Sannas Hälsotvål  direkt på huden.

Min pappa som är 78 år har haft självsprickor på händer och fötter nästan i 50 år efter hårt arbete i skog och mark samt i ur och skur. Rekommenderade såpa till honom i somras och sedan dess har han fått babylena händer och fötter. tack vare dig Sanna Ehdin.
Jeanette Polat

Underbara spabad i vinter med Sannas Såpa låter ju väldigt avkopplande och skönt, samt att den går att använda till så mycket mer, rengöringslotion för ansikte och kropp, gulgla för fräsch andedräkt, en deo, allmän rengöring i hemmet, hundens tassar mm Ett måste i hemmet helt enkelt för hela familjen!
Eva Frostensson

Jag tycker att såpan är FANTASTISK jag använder den mest som tvål och detoxbad, kroppen blir underbart REN, len & go.
Anki Roos

Sannas såpa med PH 10 i badet är bästa detox i hela världen. Den drar ut slaggprodukter ur hela kroppen och smöjer huden samtidigt. Rena föryngringskuren.  – Aleksandra Larsson

Har fått fantastiska resultat på eksem och psoriasis! Det märks verkligen skillnad, efter varje bad blir det lite bättre. Det SYNS skillnad direkt, för o efter! Jag tycker även att de fula ärren efter eksemet bleknat något. Har visat upp förändringen för far som är läkare o han blev mycket intresserad! Han ser ju resultatet med egna ögon nu! Så nästa gång jag beställer ska han få en flaska. 
Maria Martinsson Svensson

Jag arbetar heltid med att ta hand om fötter och i det välgörande fotbadet använder jag Dr Sannas Hälsosåpa. Upplever att Såpan mjukar upp hud och naglar och en skyddande hinna ligger kvar runt foten som ett extra skydd att vandra vidare på.
Louice Jonsson

Dr Sannas hälsosåpa är uppskattad och nyttig även för barn. Detoxbad är minst lika viktigt för barn som utsätts dagligen för hormonstörande ämnen och kemikalier ifrån leksaker via huden (vårt största organ). Vi kryddar Dr Sannas såpa med lite bikarbonat och lite kokosfett.
Eva-Lotta Ryd

Jag använder den som tvål och i duschen och smörjer mina ögonbryn som haft väldigt dåligt med hårstrån och nu har hårväxten där ökat betydligt även detoxbad förstås och rengöring.
Lena Holmkvist

Min man älskar Dr Sannas såpa till detox bad o han känner sig så ren. Min dotter fick väck sina finnar så nu är det hennes allt. Jag använder det bl a till att tvätta bort kattkiss och det luktar bara fräscht efter.
Annelie Lovhammar

Använder till håret som blir fint, glansigt och väldoftande.
Linda Wernersson

En vän har en hund med mycket allergi och det luktar hemskt, det har blivit så mkt bättre av såpa, hunden luktar inte alls illa längre …hon är mkt nöjd.
Sofi Aronsson

Till kliande hårbotten. Håret blir gnisslande rent. Duschgel, handtvål, deo. Har delat med mig med provdecilitrar till väninnor för att de också ska få chans att upptäcka det härliga.
Karin Karlsson

Jag använder Dr Sannas Såpa till hunden TEOs’ tassar, trampdynorna håller sig mjuka, de luktar så gott.
Mod Thörn

Vi använder numera Dr Sannas Såpa till kroppen ex som tvål/duschkräm, vi köper ej längre ansiktsvatten utan tar såpa på en bomullstuss och rengör ansiktet, och så klart till de underbara detox baden! Den är toppen!
Lea Ikineva

Bästa att ha i köket för rengöring av rostfritt och kromade detaljer. Inga vattenmärken efteråt, glänsande och rent direkt utan kemikalier.
Maria Bååth

Dr Sannas hälsosåpa funkar perfekt att använda istället för raklödder/rakgel!
Stefan Gunnarsson

Tack, jag var lite skeptisk i början till såpa som hudvård, men har provat och är verkligen förtjust i den!
Karin Fredriksson

Hemköp i Linköping har köpt in sannas såpa! Blev så glad och köpte två flaskor direkt. Känns underbart efter ett såpa bad, kroppen känns mjuk och len och ett lugn inombords sprider sig… Mona Andersson

Älskar din hälsosåpa, tar långa såpabad och vi säljer den ju på Yogayama!
Estelle Nordenfalk

Älskar din hälsosåpa Sanna, så härlig, har precis duschat med den. När halva flaskan är kvar ska jag beställa två nya.
Amie Beverloo

Jag var i början av en förkylning när jag kom hem efter jobbet, kände hur det började irritera i näsan och kände mig frusen. På kvällen innan läggdags tog jag 15 drp av Dr Sannas hälsosåpa och på morgonen var jag hur pigg som helst och kunde gå till jobbet som vanligt. Detta upprepade sig några dagar senare och återigen tog jag din såpa och allt var som ”bortblåst”. Har inte haft några förkylningssymtom efter det trots att många kollegor varit sjuka. Kurerade min make häromdagen som hade början till en förkylning och vad han sa när jag sade till honom att han skulle pröva Sannas Såpa behöver inte sägas, men han gjorde det, och det fungerade även på honom, han började känna förbättring redan ett par timmar efter intag av 15 drp Sannas såpa och på morgonen var han helt symtomfri.
Anitha Johnsson, Medicinsk sekreterare

  • OBS! Det finns ingen vetenskaplig dokumentation på Dr Sannas Hälsotvål ännu, enbart erfarenhetsmässig rapportering. Allt användning sker enligt eget omdöme och ansvar.

.