Sanna Live Event 2017

Du är värd det bästa – kom & låt dig inspireras!

Vill du kunna säga adjö till stress, press, oro och negativa tankar eller beteenden – och välkomna ett liv med mycket energi, glädje och kraft? Uppleva spontan vardagslycka – stunder av plötsligt lyckorus, lätthet, stilla eufori, inre frid. Flow känslor i stunden av total tillfredsställelse. Välkommen till Sanna Live 2017!

Dr. Sanna Ehdin tar bl a upp:

  • Vad säger senaste forskningen – hur gör man för att hålla sig frisk & vital livet ut?
  • De flesta av oss vet vad vi vill eller behöver göra, men har svårt att bryta mönster och vanor för verkligen leva livet fullt ut. Här får du konkreta råd och övningar för att bli mer av den du är och må bättre.
  • Senaste forskningen inom maten och dieter. Vad bör vi tänka på?
  • Sanna går igenom sina bästa råd och metoder för att ge dig själv ett liv i större frihet och glädje. Det är som att komma inom en ”helig cirkel” där energin fylls på per automatik, men precis som dina muskler blir starka av regelbunden träning behöver du öva på detta.
  • ”Sju steg till inre frid” – hur man kan finna balansen i livet, så att det ger en självgenererande energi.
  • Sannas hjälper dig också att kunna avsluta och lämna händelser och personer ur det förflutna så att du blir fri att kunna leva här och nu och i enlighet med den du är. Hon har utvecklat FALC-metoden för detta.
  • Ställ frågor – avslutningsvis besvarar Sanna publikens frågor och funderingar om hälsa och välmående med fokus på att välja en positiv, stärkande och glädjefull livsstil.

Sanna Ehdin Live är en informerande, inspirerande och livsförändrande upplevelse! Du är värd det bästa – kom & låt dig inspireras! Detta är både en invitation och inspiration till dig! Ge dig själv det liv du förtjänar – ett liv fyllt av glädje!