Bidra på Black Friday!

Black Friday superrea – och vi lever med överkonsumtion som förstör vår miljö och natur – inkl oss själva. Hur går det ihop?

Därför har Dr Sannas istället valt att ge en gåva till Kostfonden! Från företaget och alla kunderna samt från prenumeranterna på Dr Sannas nyhetsbrev. 💚🙏🏻 info här!

Idag behöver vi att sjukhusen tar in kostens betydelse för hälsan och både tänker och aferar förebyggande – sant serverar anständig och näringsrik kost till sina patienter. Nu är det en smaklös, näringsfatttig ich kolhydrattik ”mat” utan grönsaker. Oavceptabelt för sjuka o nedsatta människor!

Jag o Dr Sannas hoppas du finner det värdefullt att stödja Kostfonden och dess viktiga arbete i att sprida kunskap om matens påverkan på vår hälsa – samt investera i forskning som kan leda till förändringar i kosten inom vården. Nu!!!

Stort tack till alla er 65 personer som bidrog till min lyckade insamling på FB till Kostfonden – totalt 10 500kr! Hurra för det ❤️😍🙌🏻 

Framtiden skapas av våra tankar och aktiviteter IDAG! Det du äter idag bygger proteiner som är med dig i två månader – alltså är din kropp redan inne i slutet av januari 2019… 

👉🏻Du kan bidra t Kostfondens t ex via Swish på nummer: 123 900 42 43.

.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *