Din egen hälsocoach i mobilen!

Nu kan Sanna Ehdin bli din egen hälsocoach i mobilen! Få positiva affirmationer varje dag i ett halvårs tid och övningsuppgifter via mejl varje vecka. Allt för att du ska inspireras och få kraft till bättre hälsa och välmående!

Jag är glad att presentera mitt nya hälsocoaching-program ”Självläkande liv” som man kan prenumerera på månad för månad. Då får du en positiv affirmation i mobilen varje dag (på tid du själv bestämmer) och en övningsuppgift i veckan på mejlen. Programmet sträcker sig över ett halvår och de sex månaderna tar upp:

Höj din energi > Tankens kraft > Stärkande mat > Positiv självbild > Håll flödet igång > Mer glädje och lust

Affirmationerna och övningsuppgifterna i Självläkande Liv följer dessa sex utvecklingssteg och du börjar med att arbeta med din energi för att höja den, vilket underlättar allt annat. Affirmationerna coachar dig varje dag genom alla utveckligsstegen. Det inspirerar och ger dig kraften att ändra tankebanor och livet till en mer positiv väg. Det hjälper dig till ett större välmående än du trodde var möjligt!

Det är så bra att bli påmind om dessa saker varje dag, för det är lätt att ens egna behov och utveckling försvinner i vardagens alla krav. Här är exempel på affirmationerna:
• Mina val främjar min hälsa och välmående.
• Jag tillför positiv energi varje dag.
• Jag väljer var jag lägger min energi.
• Jag tar små steg som gör stora positiva förändringar.

Programmet erbjuds via e-coachen.
Det är aldrig försent att få en bättre hälsa!

Läs och beställ här!