Dr Sannas Hand Cream med probiotika och havre

Premiär! Jag är så stolt och glad över det mitt team har åstadkommit. Nu finns min nya Dr Sannas Hand Cream och Body Lotion i handeln. De är Skin Food med naturliga ingredienser och underbart att hålla nya tuberna i min hand.

Huden är kroppens största organ och otroligt viktig som vårt första skydd för immunförsvaret och för utrensningar. Det som läggs på huden i en fet oljebas tas upp, hela 60-70 procent. Alltså ska du INTE lägga något på husen som du inte kan äta…

Det du äter måste ju passera magens låga pH och brytas ner för att tas upp – medan det du lägger på huden i ett oljebas kan tas upp direkt av hudceller (60-70 procent enligt hudläkare) och eventuellt ta sig in i blodet… Inte så bra med tanke på att vanliga hudprodukter innehåller flera carcinogener. Samt mineraloljor från råolja som täpper till porerna. Kommer blogg om detta.

Välj med omsorg det du smörjer huden med, speciellt på barnen, och välj ekologiskt!

Först ut presenterar jag nya Hand Cream, som jag använder dagligen och mina händer har blivit så mjuka, behagliga och liksom glada! Jag märkte stor skillnad efter bara ett par dagar.

Den innehåller bl a kolloidakt havre, vilken innehåller beta-glucaner som ger huden en sidenmatt finish. Tillsammans med ekologisk kokosolja, raps och probiotika hjälper den till att hålla huden mjuk och smidig. Probiotika innehåller även peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden utan att kännas kladdig.

Probiotika – hälsosamma bakterier till huden är det nya heta inom hudvård.

När Dr Sannas utvecklar produkter så får alla mina anställda prova och tycka till om produkten. Först när vi alla gillar både känslan och innehållet, har vi skapat den produkt vi önskar av en rad hälsosamma ingredienser.

Därefter låter vi utvalda kunder få testa produkten – i syfte att få feedback och idéer om förbättringar. Allt för att kunna göra en så bra slutprodukt som möjligt.

Omdömen från vår testgrupp för Dr Sannas Hand Cream:

 • ”Känns väldigt mjukgörande och skön, superbra att den går in snabbt i huden och inte känns kladdig efteråt.” Johanna
 • ”En topprodukt, bästa skönaste krämen jag använt” Olof
 • ”Går in mkt snabbt, kan använda min smartphone direkt” Karin
 • ”Jag brukar få trasiga nagelband och torreksem men det är borta nu.” Annelie
 • ”Doften är fantastisk, känns både lyxig och inte för mycket”’ Therése
 • ”Allt eftersom jag använder den, så känns det som att den tillgodoser huden med näring och den behövs inte lika ofta” Ann
 • ”Den blir ett med min hud! Andra märken lägger sig som en hinna ovanpå” Ann
 • ”Tränger fort in i huden och effekten är oslagbar”

Efter upprepad användning:

 • ”Tveklöst ”slätare” hud, mindre ålderstecken”
 • ”Bästa jag testat” Eva
 • ”Har testat i några dagar nu. Har varit lite torr om händerna de senaste veckorna men är nu mycket mjukare och mer återfuktad. Nagelbanden har också blivit mycket bättre.” Madeleine

.

10 Kommentarer
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Ja det bör de kunna, men testa på en liten yta först. Jag smörjer själv även in med Dr Sannas Hälsosåpa (tvålen).

   Svara
 1. Yoga78
  Yoga78 says:

  Hej!
  Kan mina barn på 4 och 7 använda häksosåpan i ex badet?
  Min stora tjej, 7-åringen, har väldigt torr hud, speciellt på ben och armar och lite knottrig hud( tror det finns ett latinskt namn för den hudåkomman).
  Några tips?
  Har precis köpt hälsosåpan och handkrämen som jag i nuläget använt ca 1 vecka till mig själv. Känner mig mkt positiv då jag har haft problem med huden i ca 23 år. Ser fram emot mer specifika ansiktsprodukter.

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Javisst går utmärkt för alla åldrar men undvik få i ögonen f svider. Bra smörja m hudlotion m probiotika sen. Torr hur o knottror är typiskt omega-3 brist o rek varmt Artctic Meds fiskolja.

   Svara
 2. Yoga78
  Yoga78 says:

  Super! Så alla dina produkter för huden kan användas av barn? Detta gör mig så glad i sådana fall
  Något tips mot torra läppar?
  Ngt tips på ett hyfsat hälsosamt nagellack?
  Tips på make up?

  Tusen tack!

  Svara
 3. Yoga78
  Yoga78 says:

  Super! Så alla dina produkter för huden kan användas av barn? Detta gör mig så glad i sådana fall
  Något tips mot torra läppar?
  Ngt tips på ett hyfsat hälsosamt nagellack?
  Tips på make up?

  Tusen tack!

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Ja du kan använda allt till barn. Nu tar jag fotbalsam även på läppar för den är fet och mjukgörande. Men 1 nov släppt Multicremen o den är perfekt för läpparna och smörja extra i ansiktet som en mask. Finns inget hälsosamt i att täppa till naglarna med en hård plastmassa så använder inget nagellack.
   Makeup köper jag lite olika ekologisk som Maria Åkerberg, Dr Hauschka och Culor Caramel.

   Svara
 4. Yoga78
  Yoga78 says:

  Tack för svar!

  Undrar också om Hälotvålen lemon myrtle kan torka ut? Jag har använt den nu ca 3 v i ansiktet, rengöring morgon/kväll. Efter smörjer jag med Hälsotvålen och sedan på med Hand cream. Inga problem i början alls, men nu har jag blivit riktigt torr och hyn verkar ha reagerat med flagor och viss rödhet. Har jag gått för hårt ut? Gick från att använda Paulas Choice till din tvål. Bör jag vänja huden sakta?

  Svara
 5. Yoga78
  Yoga78 says:

  Ok! Tack gör fina tips!

  Har ju även helt slutat med socker, mejeriprodukter, bröd, pasta, ris och ändrat min kost en hel del. Kanske också spelar roll?

  Tsck för en fin blogg, ser fram emot mer fina produkter

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Varmt tack för feedback. Ja då har du gjort stora förändringar o det patogener mm som tidigare levde av alla kolhydrater kommer att bråka o stöka lite medan de dör av pga ändrar kost. Det är därför jag rek min detox för den har medel som absorberar gifterna och örter som snabbare tar kål på icke gynnsam flora. Men du är på helt rätt väg!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *