Eat, Love & Live

(16/9-09) 4goods inspirationskväll ”Eat Love Live” var helt fantastisk! Det är få saker som jag går på men dem vill jag inte missa. Igår var det en helkväll om att äta och leva medvetet med Malin Berghagen, ekokocken Rune Kalf Hansen, inspiratören Trine Grönlund och världsartisten Meja. Först lottades det ut en massa gåvor till lyckliga vinnare. Sen talade Malin Berghagen, som var konferencier, och hennes jordnära energi och skönhet är alltid så härlig. Kocken Rune har förespråkat ekologisk sedan 80-talet och han var både rolig och inspirerande och provocerade alla till att konsekvent köpa ekologiskt för att få en förändring – så är det!

Efter pausen sjöng Meja sina fantastiska sånger från nya skivan (som släpps 7 okt). Det blev en skön stämning och efter det berättade Trine Grönlund, IT-drottningen med 12 år i New York, och sitt liv och den omvälvning hon genomgått. Det var mycket humor, igenkänning o skratt när hon sa att hon sagt farväl till ”generation ambition” och lärt sig leva mer i nuet och piffa upp vardagen med glädje samt slutat försöka alla problem själv! Hon är bakom internetkanalen Zen.tv och har nu startat den egna TV-kanalen Trine.TV där hon delar med sig av råd och inspiration – kolla nedan. Det är det nya, och idag är tekniken så enkel att vem som helst kan starta sin egen TV-kanal – det är cool. Jag kommer att göra det t ex!

Har du inte gått på en av 4goods inspirationskvällar boka in det! Det är entusiasm, glädje och delaktighet så att man kan ta på det! Ett utmärkt tillfälle att nätverka.

Se Trine-tv här!