En Internetminut 2017

Bilden ovan är både fantastisk och nästan lite läskig. Så ohyggligt mycket som sker digitalt på 60 sekunder idag. Vår nya digitala värld… 

Vad som händer på en internetminut år 2017 – otroligt!

Jag såg på ungdomarna på stranden vid solnedgången, de som nog inte vet om ett liv utan smartphones. Är de lite blasé på allt? När allt finns och är tillgängligt, spelar saker samma roll då? Hur blir man excited idag…?

När allt kan fångas på bild med en gång och delas omedelbart med vem som helst. Man behöver inte lämna in filmrullen på lab och vänta en vecka på att se resultatet, som man sedan enbart kan dela med de personer man träffar på… Sitter med öga mot öga, och som faktiskt har tid att både lyssna och reagera på ens bilder. De höll inte på med tre saker samtidigt.

Hisnande utveckling – som jag är tacksam för. Den digitala Nomaden är väldigt glad för den frihet som detta ger. I Dr Sannas sitter vi i tre länder och arbetar tillsammans för samma vision! En gång var vi en vecka på tre kontinenter, men det fungerar fint ändå. Small World.

Samtidigt som jag är glad att ha växt upp i en tid när vi barn tog två toalettrullar och satte fast smörgåspapper med gummiband i ena änden. Fäste sedan en svart björntråd i mitten på vardera toarulles membran och gick in i vars ett rum med tråden sträckt emellan oss. Sedan pratade vi i telefon via rullarna… Kommer ni ihåg! 😳😀

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *