En ljus själ föll bort…

(21/3-09) Det är så sorgligt att skådespelerskan Natascha Richardsson rycktes bort i förtid. Hon avled förra veckan efter ett fall i en lätt skidbacke, var bra efter fallet men blev snabbt sämre och avled på grund av blödning i hjärnan. Hon var 45 år, en glad och positiv person fick man intryck av och var lyckligt gift och mamma till två barn.

Det hela är ofattbart och en chock för USA att döma av rapporteringen i medierna. Inte bara för att hon var en omtyckt person och skådespelerska utan för att den var en sådan enkel sak – det kan ju hända vem som helst. Det visar hur skört livet kan vara, och hur viktigt det är att vara glad för och uppskatta de små sakerna i livet. Att inte ta livet för givet utan vara tacksam varje kväll för det fina vi får vara med om!

Här är en trailer på filmen Evening som jag rekommenderat tidigare som en av de bästa filmerna jag sett. Det är en stjärnensamble och är en mycket njutbar ”slow film”. Natascha Richardsson spelar dotter i fimen till Vanessa Redgrave (som är henne mamma på riktigt), och filmens popularitet har gått upp 785 % senaste veckan (enligt imdb.com där du även kan läsa mer om filmen).

Den handlar om valen i livet som vi ställs inför, om kärlek och vänskap. Allt det som betyder något…

filmen Evening