Fridens Dalarna

(29/9-09) Är på Masesgården i Dalarna denna vecka och ger workshopen ”Visa kvinnans väg” fördelat på två timmar varje dag. Det är ett härligt gäng kvinnor och en man som går den och verkligen roligt att ta det så här lite varje dag. Det blir en process som kommer igång, roligt att följa o vara en del av den.

Sedan har ”Masesgårdseffekten” drabbat mig o jag sov 11,5 sköna timmar första natten och det är så lätt att bara ta det lugnt, strosa runt och bara vara här! Det är något med luften, eller friden eller energin – vet inte men avkopplande och skönt är det! Landar bra efter kringresandet i Sverige. Fick en helt underbar medicinsk fotbehandling idag och det var så skönt att jag knappt ville komma igen efter det… Men det var ju föreläsning som väntade, idag handlade det om självkännedom och självkärlek – viktigaste ämnena!

Är så glad och tacksam att jag får uppleva olika vackra delar av vårt land. Nästa vecka åker jag till Skåne och vackra Bjärehalvön, mitt andra hem, det blir skönt. Fler föreläsningar där förstås, de tar mig runt landet.

ha det gott!
Sanna

www.masesgarden.se

Vackra Skepparholmen

Jag glömde alldeles berätta att jag bodde förförra helgen på vackra Skepparholmen utanför Stockholm. Det ligger på Hasseludden nära det mer kända Yasuragi, men jag säger bara att Skepparholmen är en pärla som ni måste uppleva. Så vackert beläget med ”havet” på ena sidan och en lugn sjö på andra, fridfullt, smakfullt inrett, fantastiskt god mat (vilken söndagsbrunch…) och god och vilsam sömn. Kunde suttit i timmar o sett ut över vattnet och segelbåtarna, det är ställen som detta som inger frid och ger kraft på en helg. Absolut en av toppställen för minisemester i Stockholmsområdet!

www.skepparholmen.se