Full rulle

(20/4-09) Har precis haft ett trevligt och mycket gott lunchmöte på Östergårds på Danderysvägen – väl värt en omväg för sin välsmakande mat! Inget gör mig så glad som vällagad mat av utmärkta råvaror. De har takeaway också o jag köpte med mig av det goda.

Denna gång blev det så har jag hade två föreläsningar de första fyra dagarna – och det var kanske lite väl mycket rivstart. Det har gått bra att sova för jag tar melatonintablett innan läggdags, men det är ju inte som vanligt när dagen egentligen är som natt för mig… Men det har gått bra och det var roligt att föreläsa – därför att jag älskar att nå ut till människor med mitt budskap. Även om det är fix och don innan en föreläsning så är det alltid något extra att stå där inför en grupp eller större publik. Det sker något i mötet.

Det är ju som så att för att energin ska höjas mellan människor måste det ske ett utbyte, dvs ett givande och ett tagande. Så därför får jag mycket av att tala och det blir en dynamik som höjer energin i rummet och hos människorna. Det är i mötet – i nuet – som allt sker!

Det var speciellt roligt att tala om ”Sannas osötade sanningar” på Kulturhuset i Stockholm igår för en annan typ av publik. Sedan gavs det flera små performances och avslutningsvis Charlotte Engelkes föreställning ”Sweet”. Har du inte sett henne innan så passa på att göra det när du kan för det är en enastående upplevelse. Jag har känt Lotta i 15 år och tog sånglektioner för henne i ett par år, något som jag har haft stor glädje av vid mina föreläsningar! Men det visste jag ju inte då när jag tog lektionerna. Så bra att göra det man önskar utan att veta vad man ska ha det till…

Jag kollade upp lite alternativa behadlingar mot cancer när jag var i USA (för min väninnas räkning) och hittade en läkarklinik i Santa Barbara som arbetar enligt en suverän helhetssyn. På Issels Medical Center gör man en rad tester och ger sedan höga doser vitaminer och andra näringsämnen med dropp i blodet. Allt för att stödja kroppens egna självläkning. Något sådant har jag inte hört om i Sverige (mejla mig gärna om du känner till det). Nedan hittar du mer info.

Njut av soliga dagar!

www.isselsmedicalcenter.com