Gröna kuren i LA

Kom precis tillbaks från fem sköna dagar i Santa Barbara. Har besök av Bitten Jonsson från från Sverige och vi hälsade på bl a Mia Lundin där. Bodde på hotel vid havet nere i downtown och fick lite sköna dagar. Jag skriver färdigt nytt manus också så det blir ett jonglerande med jobb, sociala aktiviteter och lite avkoppling. Men det funkar bra, snart klar!

I söndags blev jag fotad på Beverly Hills Farmers Market (Bondens marknad) för ett nytt bokomslag och bif en av bilderna. Det är ju alltid Paulina Westerlind som fotar mig annars, men här i LA är det hennes goda vän Marc Weisenberg, en fantastiskt skicklig och trevlig fotograf. Så vi hade riktigt roligt!

I mitten av nästa vecka åker jag till Sverige för att fira Lucia och jul med vänner och min bror + familj, samt arbeta och ha möten. Det ska regna kommande veckan i LA – ja! – så det är dags att åka…

Jag vill dela med mig av den fantastiska kur som jag ätit i 2,5 månader nu: Gröna kuren. Den lugnar magen och gör att svullnader försvinner från hela kroppen, putmagen försvinner och du får en lugn mage. Samt att du går ner i vikt. Det är en variant av LCHF men inriktad på att åtgärda tarmdysbios, dvs orolig och svullen mage. Väldigt många har problem med det idag, och det ger en rad sekundära problem som hormonobalanser, infektionskänslighet, trötthet, allergikänslighet etc.

Jag är mycket piggare, starkare, gladare, lättare och orkar betydligt mer. Allt har förbättrats för mig, är starkare och stabilare rakt igenom helt enkelt. Den är suverän, och jag har även gått ner de extra fem kg som jag lagt på mig sista året (pga stress och alla resor, hotellmat etc). Det är väl skönt att veta att jag inte heller är perfekt! Första månaden följde jag den rigoröst, nu till 95 % – och det funkar bra. Min kropp älskar den – och mår bäst på den!!

Gröna kuren innebär att du tar ett par veckor där du äter en kost bestående av bara gröna grönsaker, fett och protein – dvs fisk, kött, bönor och ägg. Bra fetter är smör och kallpressade olivolja, rapsolja och kokosolja. Soppa på gröna ärtor (som i koppen ovan) går utmärkt!
Läs mer här om Gröna Kuren!