Håll inre positiva balansen

(12/5-09) I torsdags var jag på årsmötet för Ellen AB och blev invald i företagets styrelsen. Det var roligt att bli tillfrågad om detta ansvarsfyllda uppdrag. Jag tvekade inte att tacka ja eftersom deras produkt, probiotika för en hälsosam vaginal bakteriflora (levererat mha en tampong), är en fantastisk produkt. Den är studerad, väl beprövad och fungerar utmärkt. Jag har skrivit om den flera gånger på hemsidan och rekommenderat den.

I första hand är det inte en tampong, och ska inte jämföras prismässigt med andra tamponger. Dess funktion är att tillföra hälsosamma vaginala bakterier, vilket är oerhört viktigt för en stabil och frisk funktion. Ellen AB har fått godkännande i hela Europa för sin tampong och intresset är mycket stort där och i Asien. Bolaget är noterat på börsens First North.

Läs mer nedan om företaget och du kan beställa tampongerna på nätet. Den är ju dyrare men du kan använda den ibland – dock rekommenderar jag att man använder den regelbundet för att hålla den inre floran i balans!

Det är en suverän och viktig produkt för kvinnors hälsa, och den har stark indirekt betydelse för män!

www.ellenab.se

Förpackningen på bilden är ny och gjord för att försäkra en hållbarhet på över ett år även i varma klimat. I Sverige finns de i en miljövänlig pappförpackning.

Beställ här!