Härliga Kalifornien

(25/10-09) Sedan ett par dagar har jag landat i Kalifornien som har högsommarväder. Behöver jag säga att det är så underbart skönt att byta grådaskekylan mot detta? Så livgivande! Jag har sovit som en stock ett par långa nätter för att komma ifatt, och är nu i öknen för att göra fastedetox ett par dagar på We Care Spa. Det är faktiskt tredje gången i år, bra jobbat för en som aldrig fastat förut!

Jag bara upptäckte hur otroligt bra jag mår av det, och även av att äta lite i perioder. Kanske det är åldern att jag behöver mindre mat, men jag tror generellt sätt att vi äter för stor volym mat. Om vi skar ner på den och åt näringsrikare (mer substans) skulle nog magarna fungera bättre. We stuff ourselves.

Nu mår jag i vart fall prima efter två dagars juicing fasta och två colonics! Jag bloggar ju på passagen så där delar jag en hel del tankar, så därför har jag inte hunnit med här. Vet inte hur länge jag ska hålla på med det. Blev ombedd att skriva ett par veckor men det är rätt kul att ”fånga dagen” och formulera sig. Det är som jag har en källa och den rinner alltid till… Ibland tänker jag att ”vad ska jag skriva”, men det brukar inte vara ett långvarigt problem.

Just nu känns det kul att dela tankar och jag får mycket feedback av människor som känner sig inspirerade! Och det är kul för mig. Mitt liv är ganska omväxlande och innehållsrikt, så det saknas aldrig saker att skriva om. Framför allt för att jag är så passionerat intresserad av människor. Då finns det alltid saker att upptäcka! Livet blir aldrig tråkigt.

Nu är det läggdags efter en lång dag. Vaknade vid fyra, det rann till en text som jag skrev ner och somnade om en timme innan jag gick en gryningspromenad. den höll på att gå illa för jag var visst nära ett bergslejon, uff det var länge sedan jag varit så rädd. I våras höll det på att gå illa för två män jagade mig i öknen (med en avsikt förstås) men jag blev förbannad och markerade hårt, och sprang ifrån dem sen. Det verkar inte vara så bra idé att gå själv i öknen… Synd för jag älskar det meditativa i att vandra i öknens tystnad. Nu blir det meditation på spikmattan, lite lugnare.