Ny Web-tv föreläsning!

Vårens stora nyhet är min webbTV-föreläsning ”Find Your Energy Code”, baserad på min senaste bok. För den nya heta hälsotrenden heter ENERGI! För fokus på en hög energinivå ger dig automatiskt välbefinnande, inre styrka och friskhet!

Efter att rest runt och föreläst för 100 000 personer i sexton år bestämde jag mig i höstas att sluta liveföreläsa. Via webbTV når jag nu ut till många fler – och kan samtidigt vara personlig.

I ”Find Your Energy Code” webbTV-föreläsning presenterar jag det absolut senaste om livsenergins betydelse och ger konkreta råd för att höja din energinivå och öka energiflödet. Då kan du snabbt vända allt till positiva processer, inklusive självkänsla och livsglädje. Jag pratar om powermaten och hur en hög energinivå är föryngrande! Satsa på en hög energi och få ett bättre liv!

Det ska vara lätt och enkelt att må bra – och sån är min webbTV-föreläsning på lättförståelig engelska. Du tar in budskapet, smälter det och se det igen när det passar dig. Repetition är all lärdoms moder.

Just nu erbjudande på ett superbra pris på 249 SEK! (Ord. pris 349 SEK)
På engelska och längd: 1 h 33 min

Läs mer mer här!

Självläkande liv

Du kan även Ladda hem mitt coachingprogram med affirmationer! Genom att varje dag få positiva stärkande budskap, s k affirmationer, i din mobiltelefon och en gång i veckan självcoachande övningsuppgifter via mejl, får du hjälp att stegvis bygga upp en god hälsa och självkänsla. Ett halvår långt men du prenumererar månad för månad.

Inspiration här!