Oktober är energimånad

(31/7-09) Har härliga ledig dagar nu i Los Angeles efter en kul helg m vänner i Santa Barbara. Det känns som att komma hem att komma dit, en av de härligaste platserna jag vet!

Energiterapeuten Terri Kosmicki besöker mig denna vecka o jag får ännu mer spännande läkning. Hon har utvecklat en ny metod, Energetic Congruence Technique ECT, som eliminerar energistörningar i kroppen. Kroppen kan faktiskt reagera mot sina egna organ på energinivå, och tar man bort denna störning så kan t ex allergier o överkänsligheter försvinna. Mkt intressant o berättar mer om det sen. Terri kommer till Stockholm o ger behandlingar 15-30 okt i höst (info nedan).

PSYCH-K

I öknen förra veckan fick jag även behandlingar av Cindy Skidmore i PSYCH-K, o denna metod är så suveränt enkel o rakt på sak för att ta bort undermedvetna begränsningar. Jag har fått fenomenal hjälp av henne och det är så intressant att se vad man egentligen bär på – fast man inte tror det!! Det är bara att vara ödmjuk och lyssna på vad ens undermedvetna säger.

Därför har jag bjudit in henne till Sverige att ge behandlingar i Stockholm den 5-10 okt. Så oktober blir verkligen en månad med Energibehandlingar i fokus! Det blir presentationer o event i samband med att dessa ”energistjärnor” kommer hit!

Mer info om metoden nedan o skaffa gärna Bruce Liptons bok (som finns på svenska) där han skriver mer om metoden o basen för hur tankarna (det omedvetna) styr oss till största del.

Nu ska mitt medvetna styra mig och jag är på väg till gymmet för ett ordentligt pass så jag kan slappa vid poolen sen…
Vädret är tydligen inge vidare hemma nu, och trist att höra. Hoppas solen o sommaren hittar tillbaks och ha det gott!
Sanna

www.psych-k.com
Mer info om Bruce Liptons bok.

Organic Global Cuisine

Åt helt sagolikt god middag på Spiritland Bistro i Santa Barbara med min väninna Annelie – läs menyn nedan för den är helt fantastisk!!

www.spiritlandbistro.com