Oktobersol

(5/10-09) Sitter o ser ut över Strandviken och Nordiska muséet som badar i strålande sol från blå himmel – härligt! Kunde inta ha det bättre. Är hemlös igen för jag sålde min nya övernattningslgh på Riddargt för jag upptäckte det inte var mitt ställe. Haha så kan det gå! Bor på mitt favvoställe i Stockholm: Grand Hotel ett par dagar och det är att skämma bort sig på det bästa sättet. Bad i stort badkar varje kväll o träning på morgonen. Behöver lugn bas det när jag reser runt så mycket, den goda sömnen är allt!

I min lägenhet bor nu Cindy Skidmore, stjärnterapeuten som jag bjudit in på blixtvisit. Cindy föreläser o behandlar 35 människor denna vecka. Så det blir en väldig massa gamla tankemönster och begränsningar som lossnar! Fick en behandling av henne igår och det var så givande för jag fick loss saker som jag vetat om, men inte förmått lyfta fram. Mådde fantastiskt efteråt – lugn och glad och positivitet bubblade upp!

Förra veckan på Masesgården var lyckad med workshopen Visa kvinnans väg för 15 härliga och modiga kvinnor och en ännu modigare man. Så nu är Harry första ”graduate” från Visa kvinnan och roligt att ha en man med, han gillade det skarpt! Det blev en givande process när vi höll på i fem dagar, två timmar varje dag. Som att jag verkligen hann med allt jag ville. Det är så fridfullt och vackert på Masesgården, fick min behövliga landning efter allt kringflackande. Älskar att simma i den varma poolen o gå ner till Siljan o sätta mig. Det var många fina stunder inemellan jobb, och vädret var härligt om än kallt.

Gav flera intervjuer förra veckan och idag är mitt debattsvar om smör infört i Finlandssvenska Hufvudstabladet (se nedan), så det är mycket på gång. Blir kul att se responsen på det! Nu får de snart sluta med sin smörja om margarin, WHO har gått ut o sagt att mättade fetter är inget farligt och att smör är bra. Tiden hinner väl ifatt dem snart, men ekonomiska intressena ligger i vägen. Den industrin som kan vara mest flexibel och anpassa sig till tidens nya krav kommer att överleva, de andra inte.

Nu skriver jag på ljudboken med mina bästa hälsotips, och den släpps på Bonnier Audio i januari. Solen måste avnjutas också, en väninna kommer på snabblunch o jag ska gå en runt runt Skeppsholmen där man ser det vackraste av Stockholm!

Ha en härlig start på veckan!
Sanna