Remember who you are

(8/8-09) Kom precis från en härlig powerwalk i kvarteren där jag bor inkl en sväng på Rodeo Drive – fönstershopping är aldrig fel! Solen strålar här också (grattis till fint sommarväder igen i Sverige) och det är frisk och klar luft fast det är mitt i Los Angeles.

Jag tycker det är lite komiskt att efter att ha varit hemlös i över ett halvår har jag helt oplanerat hamnat i Beverly Hills – och det är så rätt, så rätt! Trivs bra här i mitt fina lilla hem! Det visar på betydelsen av att våga följa med i flödet och vara öppen för det oväntade. Så lätt att man ska planera o fixa allting istället för att låta saker fixa sig s.a.s. Blir här ett tag så får vi se vad nästa steg blir, det ger sig när tiden är redo. Konsten är att ha tålamod och vänta in… Det är inte min starkaste sida precis men livet ger mig träning om och om igen!

Igår kväll var jag på open evening på trendiga design-, ekoshop- och restauranggatan Abbot Kinney Blvd i Venice, LA. Det var packat med folk, mest unga människor och en glad stämning och jag har faktiskt aldrig upplevt något liknande. En fri, skön stämning med massor av positiva och förväntansfulla människor. Kanske lite som Street på Söder? Alla vill något, är på väg någonstans och så landade man där en kväll!

Min favorit street artist i LA är Chase. Kolla bilderna, är de inte läckra?! Hans väggmålningar har dykt upp då och då sedan jag började min stora resa för 1,5 år sedan. I sommar är han runt om i Europa och spraymålar på olika ställen. Se mer av hans positiva och färgglada målningar nedan. Jag säger bara – vill ha!!

www.theartofchase.com