Roligt i Skåne

(13/9-09) Är i Skåne nu och det är milt sensomrigt väder. Jag älskar de milda höstarna som ger ett lugn mitt i all stimmig höstuppstart. Sitter i en taxi på väg till min bror och hoppas vi går en lång skön skogspromenad. Ska busa vilt med min underbara brorson Ludvig i vart fall, det är punkt ett på agendan för dagen! Mycket glädje och lust. Ibland skrattar vi en timme eller två när vi leker, och det är så härligt. Perfekt att komma o vara busfaster! Det är mycket kärlek och glädje mellan oss.

I går var det också mycket roligt. Jag gav workshopen ”Den Visa Kvinnan” i Malmö för ca 25 kvinnor och vilken härlig dynamik, glädje och kraft det var. Många skratt och vi delade erfarenheter med varandra. Det strålade om kvinnorna! Det gav mig så mycket, jag blir verkligen lycklig av att samla och förlösa denna kraft.

Jag blandar föreläsning och fakta med skrivövningar, praktiska övningar och samtal med varandra. De får ett kompendium med samlad info och handfasta övningar. Nu inkluderar jag även en suveränt bra metod för att göra emotionell detox. Till höger ser du mig med Christina Nilsson, som medarrangerade dagen och ledde en Chakra Balance Danstimme – mycket uppskattat!

Det gick så bra igår och många har redan kommit en bra bit på väg med sig själva (förstås). Så jag bestämde mig för att ta fram en helgutbildning för att utbilda andra kvinnor att leda ”Den visa kvinnan”. Då får man allt kursmaterial och powerpoints för att själv kunna ge dessa dagar. Härligt att kunna föra det vidare! Eftersom jag bor i Los Angeles större delen av tiden kan jag inte räcka till för det hur väl jag än vill. Så jag planerar att ge den i maj 2010, och är du intresserad av det måste du givetvis ha gått min kurs först.

Passa på och gå nu på söndag den 21 sept i Stockhom (se nedan) det blir sista tillfället i år. Nästa gång blir i maj på Österlen, i norra Sverige och troligen även Helsingfors och Göteborg.

I fredags föreläste jag i Finland, i den underbart vackra sommarstaden Ekenäs utanför Helsingfors. Den grundades av Gustav Wasa och har många vackra stora trähus från 1800-talet. Vilken härlig publik det var (i fullsatt aulasal) och vilken god stämning! Det är tredje gången på kort tid jag är i de Finlansdsvenska bygderna och föreläser, och människor är så varma och goa där. Det är en absolut favorit att åka dit och jag kommer mycket gärna igen!

(lite senare) Nu sitter jag på sena kvällståget till Stockholm och det är frid och fröjd. Blev så laddad o glad av workshopen igår och har haft en härlig dag med brorsfamiljen idag. Det blev som en god belöning efter 2,5 tuffa och innehållsrika veckor efter jag landade i Sverige. Det är alltid svårt att komma in i dygnsrytmen på detta håll, och det var inte optimalt att ha ett debattprogram efter 1,5 dygn…

Förra gången hade jag två föreläsningar första fyra dagarna, hmm, men nu har jag lärt mig. Nästa gång talar jag inte om för någon att jag är här… och så smyger jag in o kan landa i dygnet lätt och enkelt! På andra hållet till Kalifornien är det inga som helst problem. Det är väl en liten fingervisning i det också antar jag.

Ha en bra start på veckan!
Sanna

ps. Läs om tidigare falska vaccinationskampanjen nedan. Det finns inte ord för att beskriva hur skamligt det är att lura och skrämma upp människor på det viset. Tack och lov är vi klokare idag.