Sången som befriar

(3/5-09) Det finns en bok som heter ”Orden som befriar” och visst är det härligt att sätta ord på sina upplevelser och få dem ”ur sig”. Men jag menar att än kraftfullare är att sätta ljud och melodi på sin röst och sjunga, för då använder vi hela oss på ett helt annat sätt. Att sjunga – inte sånger utan mer göra melodiösa ljud – är ett fantastiskt redskap för att släppa fram sig själv och sin kapacitet!

Därför hade jag med sång- och röstträning på min workshop ”Den visa kvinnan” och det var mycket uppskattat. Sångerskan och röstcoachen Helena Soluna Berggren ledde övningarna. Att sjunga i kör och allsång är visst den största folkrörelsen, men ändå är det många som aldrig någonsin sjunger… och då går man miste om något härligt.

Att höja sin röst och sjunga är laddat för många – inklusive mig – men Helena Soluna är så naturligt skicklig på att få en att slappna av och släppa ut det som vi alla har inom oss. I rösten och sången bor så mycket glädje och kraft och jag rekommenderar varmt Helenas röstträning och sånglektioner för att frigöra din inre kraft och livslust! Pröva på och upptäck något nytt inom dig själv!
Sanna

www.helenasoluna.com