Sanna Health

(20/11-09) Lite kul – av en slump hittade jag hemsidan Sanna Health och kom jag i kontakt med Sanna Anderson. Hon är nutritionist och verksam i London men från Finland. Sitt svenskklingande efternamn har hon fått av sin engelske man. Är det inte härligt! Small world. Så om du bor eller besöker London är det väl värt ett hälsobesök hos Sanna Health!

www.sannahealth.com

Nu skriver jag för fullt för att få klart mitt nya bokmanus som släpps till våren i Sverige. Jag avslöjar ännu inte vad det är mer än mycket gott och hälsosamt i den! Men jag njuter av solen härborta, och fyller på D-vitamin varje dag. Får dåligt samvete av att säga det för jag har hört hur otroligt grått och tråkigt det är i Sverige nu. Och storm i Skåne precis. Det är som jag sagt förut, man skulle få tapperhetsmedalj varje vinter för att man klarar av det!! Jag gör det inte så därför är jag här…

Imorgon ska jag gå på ett härligt träningspass hos Tanja Djelevic, min väninna som arbetar som personlig tränare för Hollywoodwstjärnor bl a. Hon har gett ut en bok i Sverige – Livskraft och kommer snart med boken ”Detox your life”. Hon är så cool, trevlig och jordnära (från Kristianstad) o jag ser fram emot en lunch med henne sen! Passet är stentufft kan jag lova men väldigt roligt!

ha det gott!
Sanna

www.tanjadjelevic.com