Skrivretreat

(29/1-10) Jag är på skrivretreat ett par veckor så därför är det lite färre bidrag här, men följ mig gärna på bloggen på passagen. Det har kommit till en föreläsning i Helsingfors den 6 maj förutom Visa kvinnans väg den 9 maj på Österlen. Nyhetsbrevet går snart ut, jag håller på med lite planering o ska se om jag lägger fler i maj annars blir det föreläsningar igen i sept-okt.

Jag glömde ju alldeles att länka till min artikel på Newsmill om Mogna, sexigt intelligena kvinnor visar vägen – apropå Meryl Streeps senaste film i Sverige. Klart att den mogna, sexiga kvinnan är intressant och att det säljer! Det är på tiden att Hollywood upptäcker det. Meryl Streep är aktuell i filmen ”It’s complicated” och hon har haft sagolika framgångar på bio de senaste åren och i en ålder ( 60 år) där hon borde vara passé enligt Hollywoods normer.

Sandra Bullock hade 2009 hade sitt ekonomiskt mest framgångsrika år med två blockbusters som 45-åring! Hennes senaste film ”The blind side” har hittills spelat in över 1 600 miljoner i USA. Båda snyggingarna har humor och intelligens, och de fick precis varsin Golden Globe och lär hämta hem Oscars också. Mångas favorit Helen Mirrén (64 år) har hyllats för sina roller de senaste åren. Vad beror denna förändring på?

Det handlar nog mycket om att männen själva börjar mogna och uppskatta detta. Undersökningar av män visar att det män vill ha och faller för är en autentisk kvinna som är tillfreds med sig själv. Och kvinnor blir sexigare med åldern, om vi lär oss att slappna av, vara mer nöjda med oss själva och inte ta allt och oss själva så allvarligt. För det handlar inte bara om det sexuella utan om det som är omkring och förstärker – sensualism, intelligens, självständighet och självkänsla.
Självsäkerhet är sexigt oavsett ålder!

Läs artikeln här

Avatar mest sedda filmen i världshistorien!!

Avatar är nu den film som dragit in mest i världshistorien (1 300 miljarder kronor…) – yippie!! För det nya, för transformationen och för kontakten med det som vi tappat bort längs vägen…
Här är en annan artikel av mig på Newsmill om detta att Påven fördömer Avatar… han förstår faran i detta nya, men ingen kan stoppa det. Medvetandeförändringen kommer för tiden är äntligen redo.

läs artikeln här