Slutar med föreläsningar!

Efter 16 år på scen som föreläsare har jag bestämt mig för att sluta – så nästa vecka i Stockholm blir sista chansen att höra mig föreläsa!! Varmt välkomna till Intiman på tisdag kl 18.30–21!! Det blir fest med Goodiebags och mycket trevliga människor som kommer!

boka plats här!

Varför sluta?

Det är flera saker som väger in i detta beslut, men det har varit på gång ett tag. Det är ett beslut som sakta vuxit fram under. Nu ska jag lägga min kraft på andra saker, och ni kommer att följa mig även på annat sätt.

Det roliga är att jag inte hade en tanke på att föreläsa kring boken, det var dåvarande chefen på Previa som sa till mig (1998) att när boken kom ut kunde jag ut och föreläsa i flera år. Det hade han ju rätt i!!

När jag började föreläsa så var jag ju först att tala om den nya hälsan och nu är massor ute, så jag har liksom fyllt min funktion! När många andra tagit vid kan jag gå vidare. Jag är en igångsättare och inspiratör, som finner det nya och formulerar det och sedan lämnar över till andra att fortsätta.

Vad jag ska göra är att först ska jag ta rejält ledigt ett halvår eller mer (samt skriva på hemligt projekt) – och sen får vi se. Jag kommer att fortsätta verka för det nya – fast på en högre nivå. Lade t ex ett förslag på en ny organisation FB idag och det fick enormt positiv respons. Projekt och idéer saknar jag aldrig, men håller jag på med saker för länge så dräneras jag…

Jag säger som Michael Jackson: This is it! Fast jag ska inte gå bort… Jag ska gå fram!! ; )

För de som kommer till Hälsomässan 12-14 november finns det möjlighet att höra mig på Hälsomässan kl 14.30-15.15 fred, lörd o sönd samt finns vid en egen Monter där jag signerar böcker o svara på frågor. Talar även på Leva-Galan. Så hälsomässan och LEVA-galan blir Grand Finale! Det ser jag fram emot.

Det är hjärnan – och viljan – som driver på en, men det är hjärtat som ska leva med besluten…