Solen skiner!

(21/5-09) Jag tog ledig förra helgen för att vara med min bror och hans familj och oj, vad fort tiden gått sedan dess. Hade helt underbart med min härlige brorsson 3 år, jag älskar att busa och leka med honom och det är visst ömsesidigt! Barn är så sköna för de är här och nu, och leken uppstår spontant i stunden. I love it!

Denna vecka varvar jag arbete med Yogalates, Mediyoga och avkopplande promenader i naturen – helt fantastiskt. Har börjat på ett nytt bokprojekt, men det är hemligt än så länge… Känner sån lust att skriva igen, vaknar tidigt på morgonen och det bara flödar ur mig när jag sätter mig ner – precis som det ska vara. Det gäller att ha tålamod att vänta in sin källa för den kommer rätt som det är.

Det enda är att min verkar rinna till bäst klockan sex på morgonen så det är väl bara att knata sig upp då och skriva! Jag har kul när jag skriver, i vart fall, och det är huvudsaken. För det märks ju när man läser. Så håll ut så blir det en bok så småningom och den följer nog rätt naturligt på den senaste.

Hoppas du har en riktigt skön långhelg nu vart du än är i landet så återkommer jag…
Sanna

Apropå närvaro och kärlek, några inspirerande ord från Tommy Hellsten (ur hans senaste bok ”The Courage to surrender”:

We find our deepest identity when we trust that we are loved; our real strength lies in this trust. If we seek eternity, we should live in the here and now, in the moment in which eternity is incarnated. We should live in love.