Succé och erbjudande!

Varmt tack till alla för ert förtroende för min verksamhet och allt det nya som vi nu kan skapa via Dr Sannas! Crowdfundingen släpptes kl 09.30 och fylldes på under en timme, och vi är i slutet av första dagen över 300%

Men det finns plats för fler – se här!

Det känns väldigt roligt för mig att kunna erbjuda er – där många varit med på min resa – att kunna bli en nära del av den framöver. Följer du länken finns all information och genom att skapa ett kontot och sedan klicka på investera är du med. Det blir roligt att höra vad ni tycker om filmen vi har gjort… 

Det enda du behöver göra:

  1. Gå in direkt på: https://www.fundedbyme.com/sv/ och klicka uppe i högra hörnet på ”Registrera dig och skapa ett konto”.
  2. Klicka Dr Sannas kampanj och på knappen investera. Fyll i dina uppgifter och bekräfta.
  3. KLART och du är nu delägare i framtidens hälsoföretag! 😇 Ditt delägarskap och dina aktier registreras i vår aktiebok.

Erbjudande till alla som är med:

Investerar du 2 000 kr eller mer får du:
– 10% rabatt i vår webbshop hela 2017

Investerar du 5 000 eller mer får du:
– 10% rabatt i vår webbshop hela 2017
– Alla våra nya produkter som vi kommer att lansera under 2017 hemskickade*. Du får dem före alla andra och helt Gratis!

Investerar du 25 000 eller mer får du:
– 10% rabatt i vår webbshop hela 2017 OCH 2018
– Alla våra nya produkter som vi lanserar under 2017 och hela 2018 hemskickade*. Du får dem före alla andra och helt Gratis!

Investerar du 100 000 eller mer får du:
Allt ovanstående samt att Dr. Sanna Ehdin och Daniel Ehdin ser fram emot att få bjuda dig på en god, ekologisk middag och berätta mer om oss och Dr Sannas 💚

*Skickas endast till adresser inom Sveriges gränser. Bor du utomlands går det bra att ange en adress till vänner eller familj i Sverige.

Varmt välkommen att bli en del av Dr Sannas!

Dr. Sanna Ehdin

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *