Succé för nya Dr Sannas Shop!

Jag är glad och stolt för att den nya designen och flaskstorlekarna på Dr Sannas Hälsotvål har blivit så väl mottagna! Den nya webshopen har haft fantastisk försäljning på bara tre veckor (sedan den släpptes)! 😊✨🎉

Tack för att ni tror på våra produkter och kommer tillbaka för mer!  Jag är tillsammans med det briljanta teamet på Dr Sannas mycket tacksamma för det, och vi kommer att arbeta ännu hårdare för att presentera fler fina hälsosamma produkter som du gillar!

Dr Sannas har hälsosamma produkter för hela familjen och Dr Sannas Hälsosåpa (Health Soap) är en svensktillverkad talloljetvål som rengör huden milt och skönt.  💛💙

Hälsotvålen är den svenska skogens urkraft förpackad i en flaska!

Jag tvättar mig bara med Dr Sannas Hälsotvål och har tagit många renande såpabad och fotbad med hälsotvålen de senaste åren. Varje kväll efter tvätt smörjer jag in ansiktet med den (lemon myrtle bäst) och låter det vara kvar. Tar på Multikrämen efter en kvart, det gör min hud glad och fin. Fördel till skogens läkande kraft, säger Dr Sanna! 😀🌲

Feedback från kunder (27/3 2017):

bengtsdottera: Jag använder din Lemon Myrtle i ansiktet varje dag och är suuupernöjd med den och dess resultat! 😍👍🏻Funkade dessutom, precis som du sagt. Ger den och dig fem stjärnor! 🌟🌟🌟🌟🌟

Maj-Britt Bernhardsson Jag använder den vanliga Sannas Såpa, den gula. Den är mycket behaglig som duschtvål över hela kroppen. 

Susanne Nyberg Jag är inne på min 7:e flaska Sannas såpa! Den är så bra och väldigt bra för ansiktsrengöring man får strålande hy!  Tack för en bra produkt!

.

4 Kommentarer
  • Hanna - Team Sanna
   Hanna - Team Sanna says:

   Hej Joanna! Åh vad härligt att höra att du gillar hälsotvålen! Det driver vårt arbete framåt här i Team Sanna!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *