Upp till ytan

(18/3-09) Det var värst vad tiden rullat på fort när man är ledig, men nu har jag vilat upp mig och även blivit frisk (eftersom även jag fick den långvariga o sega övre luftvägsinfektionen som florerat i Sverige). Föreläste för över 2000 personer och träffade massor av folk så det fanns exponering och inte blev det bättre att jag reste runt i Sverige o föreläste med den i kroppen i över två veckor… Till slut fick den fart tyvärr. Min erfarenhet är att om jag tar tid o vilar i början så bryter det aldrig ut, och därför är jag sällan sjuk. Men nu var det även en stor utrensning på gång.

I varje fall fick jag precis ett mejl från en läsare som saknade mina skriverier och det inspirerar mig! Vet att många läser och känns roligt att få höra att det spelar roll att jag finns och skriver.

Så nu är jag igång igen och har precis i dagarna haft en fotosession, bl a för kommande projekt och som du ser på bilden härintill är det gott om hopp! Fotografen är suveräna Paulina Westerlind. Men det är natt där jag är nu så jag återkommer i morgon.

Allt gott tills dess!
Sanna