Upplyst värre

(5/5-09) Det blir ljusare så snabbt nu – härligt! Var på Yasuragi i dag för att dels lyssna på Anandagiri, en ung indisk man och senior teacher från Oneness University i Indien. Han är så kärlekfull, positiv och grundad i sig själv och intressant att lyssna på. Var med på en timmes session först med honom och 15 personer, sedan kom över 200 personer och lyssnade på em långa föreläsning eller satsang. Tyvärr behövde jag jobba då men miljön är fantastiskt på Yasuragi för det, direktkontakt med naturen utanför de stora fönstrena.

Dels jag gick dit för att nätverka och träffa de trevliga människorna som kom för att lyssna på honom. Gamla vänner o kollegor och lite nya. Det var verkligen skoj och givande, och så bra för mig när jag är begränsat med tid i Sverige. Det är lite märkligt, för nu när jag sålt och lämnat hemmet Sverige har jag mer förfrågningar, intervjuer, kontakter etc än någonsin! Konstigt det är. Men jag följer med i det som händer – och nu är det ju mycket för många. Det gäller att bromsa o landa ibland. Nu ska jag landa på min spikmatta i sängen.

Har nog glömt skriva om det, men sedan jag prövade Shakti spikattan första gången för ett halvår sedan har jag varit en daglig ”brukare”. Den gör att jag slappnar av, somnar fort och sover djupare. Behöver mindre sömn – vilket är bra. Nu somnar jag på den nästan varje kväll, vaknar till och tar bort den efter en timme (det gör liksom för ont annars). Den stimulerar frisättning av en massa goa substanser som beta-endorfiner och oxytocin i kroppen. Om du vill testa något enkelt och gott för din hälsa – skaffa en spikmatta!

natti, natti
Sanna

www.shaktimattan.se