Våga förändra och bli frisk, glad och pigg!

Höstens sista föreläsning i Karlstad onsdagen den 16 dec kl 18-20 och det är fritt inträde!

Du vet hur man liksom skjuter upp livet ibland, som om man väntade på att någon skulle ge en tillåtelse att göra det man verkligen vill. Eller att vara den man verkligen vill. Som att man först ska göra det man ”borde” och ”måste” innan man kommer till det som man verkligen vill…

Det handlar ”bara” om att vara lite modig och våga förändra till det du vill! Massor har gjort det förut och gör det hela tiden. Kom och hämta inspiration för just ditt liv! Tänk om och starta med det som ger dig glädje och lust istället – det är där vi hämtar kraften!

Du kan höra mig föreläsa om detta i Karlstad onsdagen den 16 dec kl 18-20 och det är fritt inträde (gratis och ingen föranmälan). Så passa på om du kan för nästa gång jag föreläser för allmänheten i Sverige är sept 2010. Så här presenteras föreläsningen:

Sanna Ehdin, ger åhörarna all motivation som behövs för att klara en livsstilsförändring. Hon tar upp vad attityd och inställning betyder samt vilka vinster en hälsofrämjande livsstil ger.

Så jag tar upp både ändringar i vår livssyn och kosten som stärker oss och är positivt för att få det vi önskar. Samt hur vi gör det hela rent konkret. Lite bra att ha i bakhuvudet inför det nya året, så kan man ta tag i det då. Plats: Karlstads universitet, Frödingsalen 1B 364. Det finns böcker till försäljning (kontanter endast).

Varmt välkommen!