Vårvindar friska

(8/4-08) Kommer precis från Göteborg och hade våren första föreläsning för allmänheten där – och det var så roligt! Vilken responsiv, intresserad och härlig publik! Det är mötet med läsare och intresserad publik som är så givande för mig. Fick lite respons på mejlen idag:

Tack för mycket givande föreläsning i går kväll. Jag har läst många av dina böcker, men kände inte att det var någon upprepning. Tvärtom, så mycket frisk och stärkande energi. Välgörande, hoppfullt, inspirerande.
Ann Westermark

Det var ju härligt, då är jag kanske på rätt väg ändå! Det finns möjlighet att höra mig i Stockhom den 21 april och i Köpenhamn den 17 april, annars blir det på bokmässan i slutet av september. Intresset har varit stort hittills i april och hemsidan har redan haft nästan 50 000 besök.

Var intervjuad i ”Allt om läkemedel” nyligen och de ville ha min bild på omslaget (men det går inte) och flera företag inom läkemedelsbranschen vill intervjua mig för deras intern- eller kundtidningar. Det verkar blåsa nya vindar – roligt. På tiden att de friska krafterna sätts i fokus!

Detta verkar gå helt förbi den lilla föreningen ”Vetenskap och Folkbildning” VOF. De ligger fortfarande och betalar för att deras åtta år gamla nidpris ska komma upp som nr 3 när man googlar mitt namn. Vem bryr sig om deras pris?!? Jag är bara tacksam att jag inte fick deras hederspris eftersom det har de delat ut till en pedofilförsvarare…

Som nr 2 på Google har de lagt Wikipedia vars sida om mig är helt styrd av VOF – inte särskilt opartisk med andra ord. De ligger visst o hårdbevakar allt jag skriver och gör, och när jag skrev att jag var missnöjd med artikeln om pengar i Expressen så har de minsann betalt för att den ska komma högt upp på google på mitt namn. Det är ju patetiskt, har de inget bättre att syssla med? De verkar helt missa att det blåser nya friskvindar. För det är väl inte så att de är blåsta?