Webbredaktör Hanna

Jag vill presentera Hanna Boethius som i form av webbredaktör hjälper mig med bloggen och artiklar på ehdin.com, samt att svara på en del frågor här på min sida.

Hanna är hälsocoach, skribent och föreläsare som älskar annorlunda hälsofrågor, och hennes hjärtefråga är att hitta motiverande och inspirerande sätt att förändra dagens vård av diabetiker. Hon har levt med typ 1-diabetes i 32 år och äter sedan 2011 LCHF (lågkolhydrats- och högfettskost) för att hjälpa skötseln av sin sjukdom. Hanna är gift och bor med sin man utanför Zürich i Schweiz.

När Hanna inte hjälper mig så jobbar hon med sitt eget företag Hanna Diabetes Expert, där hon coachar många diabetiker till ett hälsosammare liv. Hon förstår verkligen inifrån hur exempelvis kost och livsstil kan hjälpa till att balansera diabetes.

Hanna arrangerar just nu den första konferensen för lågkolhydratkost i sitt slag i Europa, The Low Carb Universe, på Mallorca i november i år med många välkända internationella föreläsare. Ta del av detta nya – hennes information hjälper många till ett friskare och bättre fungerande liv!

Hanna säger:  ”Det jag uppskattar allra mest med det Sanna Ehdin gör, är att Sanna vågar gå sin egen väg för att sprida hälsa och välmående. Antiinflammation och självläkning är väldigt intressanta områden som Sanna vågar ta upp!”

Hanna och jag delar även passionen för att välja ut eller utveckla de bästa, rena hälsoprodukter.

Vi ser båda fram emot en spännande tid med er!

Dr. Sanna Ehdin

4 Kommentarer
 1. Marianne Bramberg
  Marianne Bramberg says:

  Hej,
  jag försöker läsa vad ni skriver om hälsa men det är mycket att ta in. Min fråga är vad jag ska satsa på i matväg/kosttillskott för jag har problem med slemhinnor både i svalg/luftrör och när jag kissar. Har ni råd/recept och kosttillskott som jag kan prova och kanske sådant som jag bör undvika. Det tar en livstid att själv försöka hitta lösningar men jag är beredd att förändra och förbättra mitt matintag.

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Ja bort med allt socker o snabba kolhydrater, för ofta svamp involverat när man har problem med slemhinnorna. Jag rek följa Gröna Kuren ett längre tag, perfekt nu över sommaren. Du kan dock äta färska hallon o blåbär för de är så nyttiga!

   Svara
 2. Åsa
  Åsa says:

  Hej jag önskar tips om vilket hormontillskott jag ska köpa för att få balans på mitt humörMin mens har upphört och jag har under flera år känt mig irriterad, ledsen och obalanserad. Konstant sötsugen och äter ok men har ändå tappat vikt mm. Har läst din bok och bl.a om bioidentiska hormoner. Vad rekommenderar du mig att ta för tillskott? Mvh Åsa

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   jag rek alltid att man först gör en ordentigt detox och fasta och sedan leverrening – för både tarmen och levern behöver fungera optimalt för att hormonerna ska fungera.
   Bort med allt socker o snabba kolhydrater, ät enligt Gröna kuren. Ett enskilt hormontillskott kommer inte göra nåt speciellt, och det finns inga qvick fix utan en hälsosam livsstil och väl fungerande tarm är förutsättning för bra hormoner. Sockermaten o vår höga alkoholkonsumtion skjuter hälsan i sank…

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *