Nya Sluta kämpa – börja leva

Denna bok hjälper dig att fungera oerhört mycket bättre i vardagen och få mer ork, blir starkare med en högre nivå av glädje, kreativitet och positiva sociala relationer! Med nya Happy Heart-metoden, som är effektivare än mindfulness.

Har du svårt att komma loss i ditt liv? Har ditt liv förvandlats till något som är tungt och ger allmän olust, tomhet, smärta eller livsleda? Känner du ofta oro och rädsla för hur det ska gå?

Budskapet är enkelt: använd dina inre, dolda förmågor för att sluta kämpa och börja leva! Med hjälp den senaste kunskapen inom forskningen och Sanna Ehdins nya Happy Heart-metod kan du lämna kampen bakom dig. Du lär dig bryta de negativa limbiska stress-autolooparna (LSA) och träna om dina tankebanor från negativa till positiva. Då kan du känna dig nöjd och tillfreds i livet varje dag, och klara utmaningar på ett enkelt sätt som aldrig förr.

Att vara levande och känna lycka är precis som hälsa ett aktivt val! Släpp det som inte kan ändras, så frigör du energi till det som kan.

Läs mer om boken här och beställ.