Smoothies som läker

Smoothies som läker är Sannas smoothies för den självläkande människan! En helt nydanande bok om den andra generationens smoothies och juicer – här tar Sanna Ehdin smoothies och juicer till nya höjder! 

Efter succén med boken Mat som läker  släpptes Smoothies som läker för dig som har insett att hälsodrycker är det perfekta sättet att komprimera näring på ett både smidigt och smakligt sätt. Här har Sanna, som är doktor i immunologi, tagit fram 43 recept baserade på vad vetenskapen säger ger oss optimal hälsa. Boken kom ut ursprungligen 2010 och finns numera som nyutgåva i lågpris.

Foto Paulina Westerlind

Smoothies handlar inte längre bara om något läskande med fruktig smak, utan det är koncentrerad näring i dryckesform. Genom att tillsätta olika kosttillskott och stärkande örter förhöjer hon både effekten och smaken av drinkarna.

Den här vackert illustrerade boken erbjuder 40 enkla och läckra recept på smoothies och, som t ex Tropisk nötmousse, Valentinsmoothie, Piña chocolada och Blåbärsdröm. Du kan även läsa om olika ingrediensers nyttiga effekt på kroppen.

Dessa recept innehåller ingredienser som var för sig bevisats kunna bidrar till att höja energinivån, rena kroppen och stärka immunförsvar. Det gör det enkelt att må bra och Dr Sanna visar dig vägen.

Det är Sannas egna genuina intresse för hälsosam kost som utgör grunden för denna bok. Var i världen hon än befinner sig har hon alltid med sig en stavmixer för att kunna göra den powerdryck hon önskar. Inspirationen har inga begränsningar. Med smaker från hela världen ger hon oss en mängd kombinationer av råvaror som på olika sätt stärker kroppen.

Låt därför fantasin flöda tillsammans med Sanna och släpp in många nya smaksensationer i ditt liv! Med hjälp av hennes veckoprogram kommer du redan efter en vecka att uppleva de positiva hälsoeffekterna. Utgiven av Bonnier Fakta.

www.sannashop.com

Sanna mixar smoothies

Se lite goda recept i en artikel i DN!

Artikeln