T a c k s a m

Jag är tacksam över mycket i mitt liv, men idag vill jag dela något extra viktigt – något personligt, som förändrade hela mitt liv.

Jag är tacksam att jag blev så allvarligt sjuk 2011 att jag tvingades gå på djupet och ändra om hela mitt liv – inklusive min egen syn på saker och mig själv.

Jag är tacksam att jag hade styrkan att rida ut smärtan och de svåra prövningarna, att jag aldrig gav upp hur hårt och ”orättvist” det än var.

Jag visste redan då att jag skulle vara tacksam för prövningarna efteråt, vilket var en tröst när jag flera gånger var nära att ge upp. Det är aldrig vad som händer – utan hur man förhåller sig till det som händer – som avgör.

Jag är tacksam att upplevelsen gjorde mig ödmjuk på djupet, något ingen ta ta ifrån mig.

Jag är tacksam att de otäcka parasitattackerna tvingade, nej hjälpte, mig till livets viktigaste val: att överge tidigare smärta, ilska och sorg (som jag fortfarande bar på) – för att välja kärlek, ljus och glädje, varje dag.

Livet ger oss de upplevelser vi behöver… ibland förstår man inte varför eller hur bra det var förrän efteråt.

Jag är också tacksam att parasitangreppen i huden gjorde att jag sökte och sökte efter lösningar och lyckades läka allt. Hade smärta i nio månader, och det försvann bara när jag sov eller simmade i poolen. Smärtan är en creepy friend…

Det var via mina egna hudproblem som jag upptäckte det som nu är Dr Sannas Hälsosåpa! Tillverkat på urgammalt, traditionellt recept från träd i djupaste svenska skogen. Barrträdsoljan innehåller många läkande ämnen och starka antioxidanter som främjar en frisk hud. Det är en dunderprodukt som massor använder och rekommenderar.

Jag är tacksam att min egen smärta i huden kunde leda till något så bra, som idag hjälpt och hjälper tiotusentals människor att få och bevara en fin hud. Därför att huden är första barriären mot omvärlden och ju bättre den mår – desto bättre mår vi!

Vacker nyutslagen näckros från idag.

Dessutom är det roligt att ha en fin och ungdomlig hud! 😀🙏🏻✨ Bonus är att den minskat och fått bort mina solfläckar – glad är jag som älskar solen och värmen.

Hälsosåpan är vårt nya svenska guld!! ☀️🌲✨  Jag är tacksam för fantastiska Team Dr Sannas som förverkligar och gör detta och många nya hud- och hälsoprodukter möjligt!

Det är viktigt att stanna upp och vara tacksam. Att ge ett erkännande till sig själv om hur långt man kommit, och känna tacksamhet för det som är.  

Just nu, idag, känner jag stor tacksamhet för allt detta – och till alla er som stöttat och lyft detta. Som är med och bidrar till en friskare värld. Ljus och kärlek 💚🙏🏻

(Vill du veta min professionella bakgrund klicka på namnet nedan.)

7 Kommentarer
 1. Birgitta Brunes
  Birgitta Brunes says:

  Hej Sanna
  Du har så rätt. Jag har en liknande erfarenhet. Min MS blev min ”wake up call” och i över 30 år har jag levt praktiskt taget symtomfri.
  Jag är så tacksam och lycklig för detta. Mediterar med hjärtats känslor. Tack för Happy Heart!

  Svara
 2. Karin Gebala
  Karin Gebala says:

  Sanna, säljs dina produkter någonstans i Finland? Jag har dina böcker Sanna och har läst dem. Tack för den kunskap du ger. Hälsn. Karin från Jakobstad i Finland

  Svara
 3. Ingela
  Ingela says:

  Hej Sanna,säljs dina produkter i Oslo? Vill även köpa din bok på norska till min svägerska. Tuffa småbarnsår med lite sömn och sjuk dotter med otaliga läkarbesök och operationer gjorde att hon själv blev trött och svag. Hon fick en infektion som spridit sig till hjärnan. Hon har använt sig av chaga för att få upp immunförsvaret. Men hon känner att det inte riktigt ger sig. Jag har gett henne chlorella och kollodialt silver. Tänkte att din bok kan hjälpa henne. Har du nåt annat råd som kan vara henne till hjälp?

  I övrigt, stort tack för sllt du delar med dig av!

  Med vänlig hälsning, ingela

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Nej inte i Norge ännu, första Självläkande gavs ut på norska så sök på antikvariat! Jag ger inte kliniska råd, se någon kunnig som kan se vilken infektion etc.

   Svara
 4. Kia Ojensa
  Kia Ojensa says:

  En vän har just fått besked om bröstcancer. Hennes läkare undrade om hon ”var en sån som äter D-vitamin och omega-3”? Min vän svarade nej och fick då kommentaren ”Bra! Det motverkar nämligen resultatet av vår behandling.”
  Jag kan inte släppa det – kan det verkligen vara riktigt? Hon fick inga restriktioner angående intag av fet fisk eller om att undvika solande, så varför? Min väninna har nu tagit ett beslut att undvika allt vad tillskott heter och det som verkar alternativt på något sätt. (op +strålning är planerat)
  Tack på förhand

  Svara
  • Dr. Sanna Ehdin
   Dr. Sanna Ehdin says:

   Jag uttalar mig inte om kliniska behandlingar. Jag har en annan syn på det med att stråla och ge gifter. Möjligt de tänker att omega 3-fettsyrorna gör blodet mer lättflytande och kan ge sämre koagulering. Dock inför operation gäller dock: att tar man rikligt med kosttillskott 1-2 månader innan läker man mycket fortare. Viktigt att äta en kost så att man håller inflammationen nere, min bok ”Mat som läker” har den informationen.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *